Vreme čitanja: oko 1 min.

Igokea prebrinula opstanak u ABA ligi: U Laktašima se posle pada Cibone nadaju i plej-ofu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvrta uzastopna pobeda za izabranike Vlade Jovanovića

  • 0
KK Igokea Foto: KK Igokea / Marija Vuruna

Košarkaši Igokee ostvarili su pobedu koja im definitivno garantuje opstanak u ABA ligi i za narednu sezonu, pošto su danas u Laktašima uspeli da dobiju Cibonu i tako vežu svoju četvrtu uzastopnu pobedu u regionalnom takmičenju - 81:67.

Ova sjajna serija dolazi posle niza veoma slabih rezultata koja je dovela tim iz Laktaša u ovu neprijatnu situaciju. Ipak, Vlada Jovanović je našao lek u pravom trenutku, pa njegova ekipa sada igra zaista veoma dobro i može da razmišlja i o potencijalnom mestu u plej-ofu, ako tako nastavi.

Biće to nezgodan zadatak, jer se Igokea do kraja sastaje sa Partizanom u gostima, Studentskim centrom kod kuće i Mornarom u Baru, ali ne i nemoguć. Uz dve pobede, postoji nada za Aleksandrovčane.

Oni su današnji meč rešili u četvrtoj deonici koju su dobili rezultatom 20:12 i tako samo podebljali prednost koju su već imali.

Igose su do pobede danas vodili Kroford sa 14 poena, potom Đorđević sa dva manje uz osam skokova, kao i Jošilo koji je imao jednu uhvaćenu loptu manje uz isto toliko poena.

U sastavu Cibone istakao se Aleksandar Sani Aranitović koji je bio najefikasniji akter sa 16 ubačenih poena.

Video: Pitali smo građane Sombora da li će Nikola Jokić treći put biti MVP NBA lige: Evo šta oni kažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA