Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijač Partizana sa zanimljivim imenom tima pobedio u 32. kolu Fantasija Evrolige: "Sad smo sami ja i Dante"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je sveukupno ubeležio 237 poena, a najviše ih je dobio od prvotimaca crno-belih

  • 0
KK Partizan, Media Day, Dante Exum Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana pobedili su u prethodnom kolu Evrolige protiv Real Madrida, ubacivši čak 104 poena Kraljevskom klubu, posle čega su došli na korak od plasmana u Top 8 fazu ovog takmičenja.

Da bi se i zvanično plasirali dalje, potrebno je da crno-beli bilo ostvare jednu pobedu u preostale dve runde, bilo da do kraja ili Žalgiris ili Baskonija upišu jedan neuspeh.

A uspehe ređaju i navijači Partizana, koji pored toga što dominiraju po broju i prisustvu na domaćim utakmicama, sada pobeđuju i u Fantasiju Evrolige. Tako je bilo u ovom 32. kolu.

Igrač Vladimir Vićentić pobedio je sa timom zanimljivog nadimka "Sad smo sami ja i Dante", a u svoj roster je uvrstio i očigledno omiljenog košarkaša crno-belih, Dantea Eksuma, zajedno sa Kevinom Panterom i Matijasom Lesorom.

Uz njih trojicu, Vladimir se odlučio da doda Rokasa Giedraitisa iz Baskonije i Tomasa Vokapa iz Olimpijakosa, dok je kao trenera postavio Kazisa Maksvitisa iz Žalgirisa. Sve to donelo mu je 237 poena u ovoj rundi.

Na klupi je ostavio Elajdžu Brajanta iz Efesa koji je bio njegov šesti igrač zajedno sa Maodom Loom iz Albe, Hasanom Martinom i Benom Bentilom iz Crvene zvezde i Vanjom Marinkovićem iz Baskonije.

(Telegraf.rs)

Video: Dante Egzum o svojoj motivaciji i koliko mu znači što ga otac gleda na utakmicama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA