Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost rasturila Mornar u crnogorskom derbiju: Bivši igrači Partizana nedovoljni da poguraju Barane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Pecarski i Gregor Glas bili su najefikasniji kod gostiju, koji su otpustili sve strance

  • 0
KK Budućnost, Tre Bel Hejns Foto: KK Budućnost VOLI / Filip Roganović

Košarkaši Budućnosti uništili su Mornar iz Bara u odloženom derbiju 24. kola ABA lige u svojoj dvorani "Morača", pošto su od dominirali od početka do kraja utakmice - 99:78.

Već u prvom poluvremenu su Podgoričani stekli prednost od 22 poena, što je bilo nedostižno za njihove rivale. Napad je funkcionisao apsolutno besprekorno i zaista je malo nedostajalo da Budućnost ubaci 100 poena.

Budućnost se ovime dodatno približila trećem mestu na kraju tekuće sezone u ABA ligi, a videćemo do kraja da li će to značiti da će se ukrstiti sa Crvenom zvezdom ili Partizanom u potencijalnom polufinalu. Pre toga će morati da prevaziđu neki od timova koji bude rangiran od petog do osmog mesta.

Večeras su pobedu Budućnosti doneli Alfa Kaba i Kenan Kamenjaš sa po 16 ubačenih poena, dok je Aleksandar Lazić dodao 11.

Na drugoj strani su dominirali bivši igrači Partizana, pa je tako Marko Pecarski imao 23 poena, dok je Gregor Glas sakupio 18. Dvocifren je bio i Antonio Vranković sa dobrih 15 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Čarobnjak Kampaco bacao magije po Morači: Zvezda pregazila Budućnost usred Podgorice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA