Vreme čitanja: oko 1 min.

Barać iskren: "Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, nismo energetski dobro otvorili utakmicu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Mege analizirao je igru svojih izabranika

  • 0
Marko Barać Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je nakon meča sa Crvenom zvezdom da je njegova ekipa loše energetski otvorila utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas na gostovanju ekipu Mege 87:78 (25:19, 26:17, 21:17, 15:25) u utakmici 24. kola ABA regionalne lige.

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nismo energetski dobro otvorili utakmicu, jer su pokupili par promašaja na početku ispod našeg koša. To je nedopustivo kada se igra sa takvim protivnikom. Oni su uspeli raditi ono u čemu su najbolji u ligi, dati poeni nakon izgubljenih lopti protivnika. Dali su dosta lakih poena u prvom poluvremenu, pogotovo kada smo prišli na dve lopte. Otišlo se na poluvreme sa velikom razlikom. Tražio sam drugi pristup u drugom poluvremenu i to se desilo. Postoje objektivni razlozi zašto je prvo poluvreme bilo takvo - istakao je Barać.

Dodaje da su njegovu ekipu u prethodnom periodu mučile povrede.

- Uskoković je imao zahvat i želim mu brz oporavak. Ostali su imali emotivno pražnjenje nakon serije pobeda. Puno njih je bilo van trenažnog procesa i to se osetilo. Na većini treninga nismo imali dovoljan broj igrača. Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa. Ovim putem želim čestitati juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige. Zvezdi želim puno sreće u nastavku sezone - zaključio je Barać.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA