Vreme čitanja: oko 1 min.

Klivlend živi i posle Lebrona, Kavalirsi imaju novu zvezdu: Donovan Mičel još jednom prebacio 40 poena na meču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je njegova četvrta uzastopna utakmica da premašuje ovu cifru poena na meču

  • 1
Donovan Mičel Foto: Tanjug/AP

Klivlend Kavalirsi igraju vrhunsku sezonu u NBA ligi, a to su pokazali i na meču protiv Orlando Medžika gde su slavili sa 117:113, čime su došli i do svoje 50. pobede u sezoni koja im garantuje 4. mesto pred start plej-ofa.

Verovatno ni sami navijači Klivlenda nisu verovali da je ovako nešto moguće posle odlaska Lebrona u Lejkersa, međutim, izrodio se novi heroj među "kavaljerima", a njegovo ime je Donovan Mičel.

Nekadašnji bek Jute je u nekoliko navrata tokom sezone pokazivao da je jedan od najboljih bekova u ligi, dok je ova utakmica protiv Medžika bila poslastica za navijače, iako se odigrala na gostujućem terenu.

Mičel je sa 43 poena vodio svoj tim, što mu je čak četvrti put u nizu da postiže više od 40 poena za svoj tim, ali, Klivlend nije uspeo u svakom od tih mečeva da slavi. Prvo je ubacio Atlanti 44 poena, potom Njujorku 42 i to su bili porazi.

Potom su se razigrali i saigrači Donovana Mičela, pa su "nastradali" Indijana Pejsersi (40 poena), a potom i Orlando Medžik sa 43, što je i gorenavedeno.

U ekipi Orlanda su pokušali da odgovore Markel Fulc i Paolo Bankero, ali su njih dvojica ukupno postigli poena koliko sam Donovan Mičel, što samo pokazuje nemoć Orlanda u ovom veoma nezivesnom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA