Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se neće svideti Jokiću: Srbinovi rivali za MVP-ja dominirali, Embid dao 52 poena, Adetokumbu tripl-dabl...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada će borba postati još neizvesnija

  • 0
Nikola Jokić i Džoel Embid Foto: Tanjug / AP

Do kraja regularnog dela u NBA ligi je ostalo još tri utakmice, što automatski znači i da će trka za MVP-ja ovog dela takmičenja postati nikad neizvesnija. U toj trci se nalaze tri čoveka - Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetokumbo, a najnoviji mečevi ne idu baš u korist Nikole Jokića.

Srbinov Denver je poražen od Hjuston Roketsa, gde je i sam Jokić odigrao dosta slabu partiju sa samo 14 poena za 24 minuta u igri, a i sama činjenica da je Nagestima poraz došao od najgore ekipe u ligi dovoljno govori.

Jokićevu slabu partiju je iskoristio drugi dvojac, koji je odigrao dosta dobre utakmice, kao da su pratili šta se sa Srbinom dešava.

Milvoki Baksi su slavili protiv Vašingtona sa 140:128, gde je najboljio bio ko drugi do Janis Adetokumbo. Grk je postigao 28 poena, a uz to je dodao i 11 skokova i 10 asistencija za svoj novi tripl-dabl u sezoni.

Pored ovog meča, dosta zanimljivije je bilo u Filadelfiji gde su meč odigrali Boston i domaći Seventisikersi, što je bila odlična prilika za Džoela Embida da se pokaže u pravom svetlu. Kamerunac je to i uradio.

Embid je sam nosio svoju ekipu i postigao je 52 poena na meču, a uz to je imao i 13 skokova i šest asistencija, što je bilo dovoljno da njegova ekipa slavi sa 103:101.

Definitivno ova dva meča neće baš obradovati Nikoli Jokiću, a i neće ići u prilog Srbinu u borbi za MVP nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA