Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lepa sećanja me vežu za Monako, cilj je samo pobeda i TOP 8": Anđušić se s jednom vizijom vraća u "Kneževinu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj košarkaš je upravo iz Monaka i stigao u Partizan

  • 0
Danilo Anđušić, Foto: Telegraf

Košarkaši Partizana imaju prvu "meč loptu", s kojom mogu da se plasiraju u TOP 8 Evrolige, a to je meč sa Monakom na gostujućem terenu, koji je na programu u petak, 7. aprila, s početkom od 21 sata.

Ovo je velika utakmica za Partizan koji će moći da dođe do idućeg stupnja takmičenja, ali će biti i velika utakmica za Danila Anđušića i Matijasa Lesora, koji su već nastupali za ovaj klub u prošlosti. Anđušić je protekle sezone bio jako blizu i Fajnal fora.

- Mnoga lepa sećanja me vežu za mesto i Monako, a i za klub. Napravili smo dobru sezonu prošle godine, drago mi je da se vratim tamo, idemo sa jednim ciljem, a to je da pobedom osiguramo plasman u TOP 8 Evorlige, što nam je cilj od početka sezone. Monako je jako ozbiljna ekipa, pokazali su to ove godine, obezbedili su jednu od prve četiri pozicije, što  je prednost domaćeg terena u plejofu, dovoljno govori o njima, imaju individulace, napadački su tim. Tako da, neće biti lako, iako smo dobili sa 20 razlike, drugačije će biti tamo. Treba da budemo spremni na to i da se fokusiramo na našu igru i da odemo sa pravom energijom i ostvarimo pobedu - rekao je Anđušić.

Monako je putem društvenih mreža poželeo i dobrodošlicu ovim dvojici košarkaša.

- Naravno, baš lepa dobrodošlica, Lesor i ja imamo prijatelje u Monaku i sjajne uspoemene koje nas vežu, lepo sa njihove strane, raduje me i to što znamo cilj, da ostvarimo pobedu kao ovde u Beogradu i da se plasiramo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA