Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik Dalasa otkrio da li Dončić planira da se zadrži u Teksasu: "To su govorili i o Jokiću"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka će verovatno ove sezone izvisiti za mesto u plej-ofu sa Maveriksima

  • 0
Entoni Džošua Foto: Tanjug/AP

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban izjavio je da njegov klub mora da pravi bolje rezultate ako želi da zadrži glavne igrače.

Košarkaši Dalasa trenutno su na 11. mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 38 poeba i 42 poraza. Naredne dve utakmice sa ekipama Čikaga i San Antonija tim iz Teksasa mora da pobedi, ako želi da učestvuje u plej-ofu.

- Igrači jednostavno ne govore tako, da će ostati. Oni nikada ne kažu: Hej, tu sam ja za narednih 17 godina. Voleo bih da Dončić ostane, ali moramo to da zaslužimo. Osvojite prvenstvo i Dončić će ostati. Neverovatno je kako titula leči sve - rekao je Kjuban.

Potom je pomenuo i našeg Nikolu Jokića.

- Pre no što je Janis (Adetokumbo) uzeo titulu, svi su govorili: ’Gde će? Gde će. Neće ostati, neće’. Jokić dok nisu počeli da pobeđuju, itd. Dirk Novicki pre titule ista priča, zar ne? Ne postoji igrač za koga nećete da pitate: Šta ćeš sada kada već ništa nisi osvojio. Sigurno da bih voleo da i Irving ostane. Mislim da imamo dobru šansu da to izvedemo. Govori mi da je srećan ovde, slažem se vrlo dobro sa njim - izjavio je Kjuban.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Video: Fantastična asistencija Luke Dončića protiv Majamija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA