Vreme čitanja: oko 1 min.

I veštačka inteligencija ume da pogreši: ChatGPT rekao da je hrvatski košarkaš zapravo pobednik Evrovizije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miro Bilan je odlučio da pita čuvenu aplikaciju šta zna o njemu, a odgovor je bio daleko od istinitog

  • 0
Miro Bilan, Majk Cirbes, KK Crvena zvezda Foto: MN press

Veštačka inteligencija sve više se koristi u različitim sferama života. S tim u vezi je veoma popularna na internetu postala aplikacija ChatGPT gde korisnici bukvalno mogu razgovarati sa računarom i tražiti razne zahteve - od pisanja kratkih tekstova, traženja informacija do mnogih drugih.

Stoga je i hrvatski košarkaš, Miro Bilan rešio da se upusti u ovu avanturu i da upita ChatGPT šta zna o njemu. Odgovor je odlučio da podeli na društvenim mrežama.

- Miro Bilan je hrvatski pevač koji se proslavio nakon pobede na Evrosongu 2019. godine. Nakon Evrosonga, Bilan je nastavio svoju muzičku karijeru i objavio nekoliko pesama, a najnoviji album "Najbolje do sada" objavio je u junu 2021. godine. Uz muziku, Bilan se bavi i humanitarnim radom, te je bio angažovan u nekoliko humanitarnih akcija - piše ChatGPT.

Nije tu bio kraj, veštačka inteligencija otišla je u novu krajnost.

- U 2022. godini, Bilan je bio jedan od kandidata u petoj sezoni popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na HRT-u. Pobedu u ovom šou je ostvario Bojan Jambrošić. Trenutno nemamo informacije o budućim projektima ili planovima Mire Bilana - dodala je veštačka inteligencija.

Inače, hrvatski košarkaš je sada u grčkom Peristeriju zajedno sa našim Aleksom Radanovim. Naravno da se ne bavi muzikom, niti je blizu tome. A pobedu na Evroviziji 2019. godine ostvario je Dankan Lorens iz Holandije.

(Telegraf.rs)

Video: Najstariji košarkaš Džokera poručio: Jokić mi je napravio reklamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA