≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdaška familija u Pioniru: Ovacije za Pera Antića, prisutni su i fudbaleri, tu je i otac Luke Dončića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepo crveno-belo veče u hramu košarke na meču Zvezde i Olimpijakosa

  • 3
Pero Antić Saša Dončić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Utakmice košarkaša Crvene zvezde, kao i one Partizanove, su nešto što se iz vizira navijača oba kluba ne sme propuštati ove sezone. Oba tima se iz kola u kolo ravnaju sa najboljim evropskim sastavima, tako je i u četvrtak uveče u hali "Aleksandar Petrović" gde se okupila zvezdaška familija - i bodri beogradske protiv atinskih crveno-belih.

U hali je dobro poznato lice i široj košarkaškoj publici, otac NBA zvezde Luke Dončića Saša, čiji sin, ali i on sam, na ovaj ili onaj način redovno prate mečeve Zvezde.

Lepo veče svojim prisustvom su garnirali i fudbaleri Zvezde, tu je kapiten Borjan, kao i nekadašnji komadant odbrane Vujadin Savić...

Najjače ovacije je, ipak, dobio Pero Antić kojeg navijači Zvezde neobično mnogo vole, ne samo zbog činjenice da je igrao za klub u dva mandata, nego i zbog toga što svoju ljubav prema beogradskim crveno-belima potvrđuje vrlo često, gde god bio. Večeras se pojavio sa naslednicima u navijačkim majicama.

Pero je zaradio gromoglasan aplauz na koji je odgovorio pozdravom i naklonom prema navijačima.

U publici je i još jedan bivši košarkaš crveno-belih, sada i deo uprave kluba Marko Kešelj. Među prisutnima je i nekadašnji plejmejker Olimpijakosa, CSKA i grčke reprezentacije, evroligaška legenda Teo Papalukas.

(Telegraf.rs)

Video: Vildoza pokazao pogled iz stana, i kako provodi ovaj snežni dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA