Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde nestade lopta? Pitajte mađioničara Kampaca, neverovatni Argentinac je ponovo ukrao šou protiv Olimpijakosa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna asistencija Zvezdinog Gaučosa

  • 7
KK Crvena zvezda KK Olimpijakos Foto: MN Press

Navikao nas je Fakundo Kampaco na neke lude poteze ove sezone, ali ovaj poslednji koji smo videli danas na utakmici protiv Olimpijakosa, aktuelnog lidera Evrolige, mogao bi da nadmaši mnoge prethodne.

Imao je Olimpijakos veliku prednost od devet poena negde pred kraj prve četvrtine, kada je Kampaco odlučio da nakon što je pokupio loptu iz ruku Petruševa posle promašaja Olimpijakosa napravi dar-mar u napadu na drugoj strani terena.

Zaleteo se Argentinac u punoj brzini, igrači Olimpijakosa su verovatno pomislili da će on biti taj koji će završiti akciju i uputiti šut ka košu. Ali samo je Kampaco znao kako je potom sakrio svoje namere...

Napravio je nemoguć zaokret, odlučio se da iza leđa potom doda loptu Hasanu Martinu koji ga je čekao na drugoj strani obruča, a ovaj je bez ikakvih problema potom "podigao" čitav Pionir na noge.

Pogledajte novu magiju mađioničara Kampaca u video snimku koji se nalazi u vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Vildoza pokazao pogled iz stana, i kako provodi ovaj snežni dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZZZ

    6. april 2023 | 20:12

    😂😂😂 mađionicar

  • MM

    6. april 2023 | 22:23

    Sve razumem i ono fmp,fmp2,limenke,krcun...i to je ok.Ali pripisati svoje atribute,istoriju,tradiciju drugome to je degutatno.Ne znam kako vema objasniti,istorija i prošlo vreme ne mogu se menjati:nastanak u Zagrebu,naj bolji predsednik ikada Franjo Tudjman,naj bolji sportista u istoriji Fadilj Vokri,bratski klub FK Partizani osnovan malte ne u dan kao i brat iz Srbije.

  • pfc

    6. april 2023 | 20:11

    Nestala u Zagrebu 🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA