≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kad Bobi zaigra, Hjuston dobija: Srpski centar se upisao u strelce, Bogdan jednocifren u porazu Atlante

Vreme čitanja: oko 2 min.

Regularni tok je ušao u samu završnicu takmičenja

  • 0
Boban Marjanović Printskrin: Youtube/DunkLeague

NBA liga se polako približila svom kraju i sada sledi "ono pravo", a to je plej-of. Ipak, ostala je još poneka utakmica, što je dobra prilika i da se razigraju ljudi koji su većim delom sezone sedeli na klupi. Jedan od njih jeste i Boban Marjanović, koji je igrao u pobedi svog Hjustona i imao je skroman učinak od šest minuta i četiri poena.

Boban Marjanović je uspeo sa svojim Hjustonom da upiše pobedu protiv Šarlota u duelu dve najlošije ekipe u ligi. Roketsi su slavili sa 112:109, a Srbin je ugrabio svoju priliku da zaigra, ali i da poentira na opšte oduševljenje svih koji su se tu našli.

Ekipa Hjustona je imala veliku prednsot pred poslednjih 12 minuta, dok su je skoro i prokockali. Ipak, to nisu dozvolili gosti iz Teksasa i slavili su u ovom meču "fenjeraša". Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su Grin i Proter sa po 26 poena, dok je neverovatnu partiju imao i Alperen Šengun koji je skupio 21 skok! Boban Marjanović je odigrao šest minuta i postigao je četiri poena. Kod Šarlota je najbolji bio Mihaljuk sa 25 poena, dok je Maledon dodao 22.

Osim Bobana Marjanovića, od srpskih igrača se na parketu našao i Bogdan Bogdanović, koji je igrao sa svojom Atlantom protiv Filadelfije, koja je nastupala bez Džoela Embida, ali čak i tada nije imala problem da savlada Hokse na gostujućem terenu.

Doduše, odigrao se produžetak, ali opet, Seventisiksersi su i bez Hardena i Embida bili nepremostiva prepreka. Dosta slabu partiju je imao i Bogdan Bogdanović, koji je za 18 minuta postigao tek devet poena. Trej Jang je sa 27 poena predvodio Atlantu, a upisao je i 20 asistencija. Kod Seventisiksersa, najbolji su bili Mekdenijels i Nijang sa po 24 poena.

REZULTATI:

Šarlot Hornets - Hjuston Rokets 109:112

Indijana Pejsers - Detroit Pistons 115:122

Vašington Vizards - Majami Hit 114:108

Atlanta Hoks - Filadelfija Seventisiksers 131:136

Boston Seltiks - Toronto Reptors 121:102

Bruklin Nets - Orlando Medžik 101:84

Milvoki Baks - Memfis Grizlis 114:137

Nju Orleans Pelikans - Njujork Niks 113:105

Dalas Maveriks - Čikago Buls 112:115

Sakramento Kings - Golden Stejt Voriors 97:119

Los Anđeles Lejkers - Finiks Sans 121:107

(Telegraf.rs)

Video: Bobi Marjanović kao pravi Srbenda: Grmi kolce u kolima dok vozi, a plesni pokreti su pravi hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA