Vreme čitanja: oko 1 min.

Efes ne pamti ovakvo rasulo: Tim zakasnio na avion i rešio da se autobusom vrati u Istanbul, dvojica odbila!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šejn Larkin i Vil Klajburn nisu krenuli sa saigračima natrag za najveći grad u Turskoj

  • 0
Ergin Ataman Printscreen: Youtube/Anadolu Efes Stüdyo

Raspad sistema u Anadolu Efesu. Niti ide na terenu, niti van njega. Ekipa je danas doživela debakl na gostovanju Pinar Karšijaki u turskom šampionatu (98:83), ali je još neverovatnije ono što se dešavalo nakon utakmice.

Naime, tim je zakasnio na avion koji je trebalo da ih vrati natrag za Istanbul, pa su čelnici kluba odlučili da se za najveći grad u Turskoj zapute autobusom. Većina igrača je na to pristala, ali ne i dvojica!

Put između Karšijake, koja se nalazi u predgrađu Izmira i Istanbula uopšte nije toliko dugačak za standarde Turske, pošto se oba mesta nalaze na zapadnoj obali ove zemlje. Između dva mesta je 479 kilometara, a prema informacijama koje daje Gugl, taj put traje pet sati i pet minuta.

To nije sprečilo Vila Klajburna i Šejna Larkina da se pobune i dignu nos, tako da oni nisu hteli sa saigračima da uđu u autobus i odlučili su da ostanu u Karšijaki, odakle će se avionom nekim drugim terminom vratiti u Istanbul.

Ali, pitanje je šta će ih dočekati kada se vrate, a to su verovatno popreki pogledi saigrača, a i određene kazne i sankcije od strane samog kluba i Ergina Atamana, koji neće biti srećan pred završno kolo Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Vildoza pokazao pogled iz stana, i kako provodi ovaj snežni dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA