Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromna gužva ispred Arene: Grobari pohrlili na meč protiv Igokee, na ulaz se čeka na desetine minuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

I na ovom susretu će crno-beli imati veliku podršku navijača

  • 7
Arena, Grobari Foto: Čitalac Telegrafa

Košarkaši Partizana večeras od 20.00 časova dočekuju ekipu Igokee u "Štark Areni" u okviru 25. kola ABA lige, gde će nastaviti borbu za prvo mesto na tabeli u ovom takmičenju.

Naravno, ono je od velike važnosti, pošto ekipa koja završi kao prva ima prednost domaćeg terena sve do samog kraja regionalnog prvenstva, a Grobari najbolje znaju kakvu podršku daju svom timu.

I na ovom susretu očekuje se da Arena bude veoma dobro popunjena, o čemu svedoče i velike gužve ispred dvorane i slika koju nam je poslao jedan od čitalaca sa početka teksta.

Kako on navodi, na ulazak na meč sa Igokeom se ispred Arene čeka i nekoliko desetina minuta, a redovi se sporo pomeraju, ali ljudi polako ulaze u dvoranu na meč ABA lige.

Podsetimo, ulazak na meč bio je besplatan za svu decu starosti do 12 godina, što je način na koji Partizan želi da se zahvali navijačima na velikoj podršci.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović otkrio ambicije Partizana pred put u Monako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    10. april 2023 | 19:20

    Bravo grobari.

  • Trsa

    10. april 2023 | 19:47

    Gde su ti navija ci zadnjih 13 sezona, a i buducih mnogo vise sexona, kao na Jna bice uvek njih 15 ovo sy neki turisti..., pravi navijaci su na Jna ...

  • Aca

    10. april 2023 | 20:51

    Fudbal više ne gledaju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA