Vreme čitanja: oko 1 min.

Studenti dobili FMP u Podgorici i približili se duelu sa Zvezdom ili Partizanom u plej-ofu ABA lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da bi bili sigurni na plej-of poziciji, moraće da dobiju Igokeu ili da ne izgube sa više od pet razlike

  • 0
KK Studentski centar - KK FMP Foto: ABA liga - Filip Roganović - SC Derby

Košarkaši Studentskog centra nalaze se veoma blizu plasmana u plej-of ABA lige posle današnje pobede nad FMP-om u Podgorici u 25. kolu - 84:74. 

To znači da im u preostalom meču protiv Igokee u Laktašima odgovara ili pobeda ili poraz do pet poena razlike, kako bi i zvanično obezbedili mesto među osam. Tamo će otići i ako tim iz Republike Srpske izgubi od Mornara u odloženom meču.

Studenti su od početka nametnuli svoj ritam i stekli prednost, a FMP je tek u završnoj deonici uspeo koliko-toliko da se približi i unese malo drame u ovaj meč. Ipak, nedovoljno da bi se domaći tim pokolebao na putu ka pobedi.

To znači da bi Studenti mogli da zauzmu sedmu ili osmu poziciju na kraju ABA lige, a samim tim i da se ukrste sa Partizanom ili Zvezdom na startu plej-ofa.

Što se današnjeg meča tiče, Loren Džekson je vodio domaće ka pobedi sa 19 poena, a Danilo Tasić je dodao 13. U timu FMP-a istakao se Bo Bič sa 13 poena, koliko je imao i Ebuka Izundu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA