Vreme čitanja: oko 1 min.

Panatinaikos bez važnog igrača dolazi u Beograd na duel protiv Partizana u poslednjem kolu Evrolige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zeleni će biti dodatno oslabljeni u završnoj rundi

  • 3
Marijus Grigonis Foto: MN Press

Košarkaši Partizana dočekuju Panatinaikos u petak od 20.00 časova u poslednjem kolu Evrolige, a pobedom bi potencijalno mogao da dođe i do petog mesta i okršaja sa Monakom, ukoliko Crvena zvezda bude pobedila Fenerbahče, a Real bude slavio nad Makabijem.

Ono što je pozitivna vest pred gostovanje grčkog kluba u Beogradu jeste veoma loše stanje u kojem se Panatinaikos nalazi. Zeleni su izgubili i u tamošnjoj ligi od Peristerija prošlog vikenda, posle čega su morali i na "ribanje" kod predsednika Janakopulosa, pa je pritisak dodatno podignut na viši nivo.

A Zeleni, prema pisanju portala "sport24" iz Grčke u Beograd putuju bez jednog od najvažnijih igrača. Naime, Marijus Grigonis je izvrnuo zglob i vrlo verovatno neće nastupiti na meču protiv Partizana u "Štark Areni".

Ovaj momak je šest puta bio dvocifren na poslednjih devet utakmica Panatinaikosa, pa to dovoljno govori o njegovoj važnosti za ekipu. U proseku beleži oko 8,1 poen po meču uz 1,5 skokova i 1,7 asistencija na meču u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Najstariji košarkaš Džokera poručio: Jokić mi je napravio reklamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    11. april 2023 | 16:41

    Zašto mora neko da ne igra da bi neko pobedio. Zapemtite jednom za uvek grobari nisu cigani mi hoćemo pobedu a da svi igraju kompletni. Ako neko povredjen kažnjen to je druga stvar nama treba poštena pibeda i da budemo bolji. Na tudje nesreće ne gradimo naše uspehe nismo mi Čović i njegiva dva kluba da prijavimo protivničke igrače pa da ih kazne da bi mi stekli neku prednost. Lesor kažnjen po njihivoj prijavi aki nije uhapšen i proteran kako su želeli sada kreće sve iznova Lesor odradio kaznu pa se pitam kako će ga ponovo optižiti jer očito on im je trn u oku.

  • DDF

    11. april 2023 | 16:29

    U kompletnom sastavu sa sve bivsim trenerom Radonjicem da dodju u BG sledi im poraz sigurno...☺️☺️☺️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA