Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naježio sam tokom aplauza, zahvalan sam što sam deo Partizana": Balša o prvom nastupu posle tri meseca

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je mučio muku sa mononukleozom

  • 1
KK Partizan, Media Day, Balša Koprivica Foto: Nikola Tomić

Košarkaš Partizana, Balša Koprivica izjavio je posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih kapaciteta. I sam trener crno-belih, Željko Obradović je rekao da je nastup protiv Igokee bio samo nagrada za mladog igrača i da će sa njim obaviti razgovore.

Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru Koprivica zarazio mononukleozom.

- Nisam ni očekivao da ću puno igrati protiv Igokee, možda bih odigrao i koji minut više da smo poveli ranije. Trener mi je rekao da ostanem miran i spreman, sa više treninga i kako utakmice budu dolazile igraću sve više i više. Naježio sam se tokom aplauza. Zahvalan sam kada me navijači Partizana podrže, a i zahvalan sam što sam deo ovog kluba - izjavio je Koprivica za Mozzart Sport.

Dodaje da mu je teško da uđe u ritam utakmice posle toliko vremena.

- Doduše, glava nije problem kod mene, ja sam psihički potpuno spreman, ali telom ne baš. U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta. Zato su tu treneri da me uvode postepeno i njima verujem - izjavio je Koprivica.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Tim iz Laktaša poveo, a Željkov tim ga potom "zgromio" u Areni: Najbolji potezi Partizan - Igokea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA