Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši saigrač Nikole Jokića otišao u Portoriko: Demarkus Kazins pronašao novi klub

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši NBA centar će da se okuša u Portoriko

  • 2
Demarkus Kazins, Denver Nagets Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji NBA superstar i bivši saigrač Nikole Jokića, Demarkus Kazins, našao je novi klub posle pauze i otišao je put Portorika, gde je potpisao za ekipu Guajnabo Mets, gde će pokušati da se vrati u ritam i zaradi novi NBA ugovor.

Kazins je prekaljeni centar, u toku 2023. godine će napuniti i svoju 33, te je već zašao u pozne godine, pa je i pitanje koliko će moći da doprinese nekoj ekipi u najjačoj ligi sveta.

Sigurno je da će postati zvezda u Portoriku, a to je isto uradio i Dvajt Hauard pre njega, koji je doživeo "novu mladost" u tamošnjoj ligi. Kazins je čak i pokretljiviji a i u boljim godinama se odlučio za odlazak tamo.

Tokom karijere, Kazins je najbolje igre pružio u Sakramento Kingsima, da bi potom igrao i za Nju Orleans Pelikanse, Goldent Stejt Voriorse, Hjuston Roketse, Los Anđeles Kliperse, Milvoki Bakse i Denver Nagetse.

Video: Oči na leđima: Mislili su da je Jokić u bezizlaznoj situaciji, ali on je izveo novu svoju magiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • valjda će pomoći

    12. april 2023 | 01:44

    za sad od 9 utakmica 1 pobeda

  • NekoKo

    12. april 2023 | 03:00

    Dvajt Hauard bi i sada dominirao u Evro ligi. Radi se o jako kulturnom i vaspitanom momku koji nema poroke, koji ima izuzetne radne navike - prevedno uredno trenira, koji maksimlano vodi računa o ishrani ... Zato i može u tim godinama da igra odličnu košarku. Onakvo telo bez steroida teško čovek ma koliko da je trenirao može da ima, ali to je neka druga priča...Ovaj Kazins što je igrao igrao je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA