≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrušev: "Unapred dobijene utakmice su nas koštale prolaza u Top 8, želimo da pobedimo koliko i oni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao je Petrušev da ekipa ima kvalitet, ali da su unapred dobijene utakmice koštale ekipu Duška Ivanovića glavnog cilja

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.00 u hali "Pionir" dočekuju ekipu Fenerbahčea, u okviru 34. kola Evrolige, a očekivanja pred poslednji ovosezonski meč na evropskoj sceni izneo je košarkaš crveno-belih Filip Petrušev.

- Cilj je da odigramo što bolju utakmicu kao tim, i da jednostavno nastavimo te dobre partije u Evroligi. Želimo da dignemo formu pred završni deo sezone, i da pobedimo, to je najbitnije - počeo je Petrušev.

Istakao je Petrušev da ekipa ima kvalitet, ali da su unapred dobijene utakmice koštale ekipu Duška Ivanovića glavnog cilja.

- Mislim da smo svi svesni, da smo mogli, možda čak i lagano da uđemo u tih osam najboljih. Protiv dobrih timova smo igrali dobro čitave sezone i pobeđivali. Te neke unapred dobijene utakmice smo gubili i to nas je na kraju koštalo. Mislim da svi vide koliko je ova ekipa dobra, talentovana i ima kvalitet, ali eto, ostaje neki žal. Ipak, nema šta, idemo dalje.

KK Crvena Zvezda - Barselona Foto: Nikola Tomić

Turski tim je u situaciji da gotovo mora da pobedi, ali pitaju se i crveno-beli.

- Mislim da će to učini utakmicu još boljom i da će biti super takmičarska. Mislim da i mi želimo da pobedimo, možda koliko i oni, jer protiv dobrih ekipa uvek želite da igrate dobro. Mislim da će biti pravi spektakl.

- Mislim da su generalno baš dobri u atletskom smislu. Ja bih izdvojio čak i Pijera i Hejsa koji igraju na pozicijama tri i četiri, ali su manje, više identični igrači koji igraju mnogo unutra baš sa tih pozicija i mislim da će im to biti glavna snaga, koju treba da zaustavimo - zaključio je Petrušev.

(Telegraf.rs)

Video: "Da smo ušli u top 8 imali bismo realne šanse da osvojimo takmičenje":Ivanović pred poslednji meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    12. april 2023 | 18:18

    Odvratni provokator, hvala Bogu da nije dosao u klub za koji navija!!!

  • CINKAR

    12. april 2023 | 18:41

    DRUK LAGER.

  • Vladimir

    12. april 2023 | 18:38

    Kao što je Partizan dobio unapred dobijenu utakmicu kada ste se vratili sa -18....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA