≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve sam stavio na blok, ne znam ništa o transferu": Vildozu ne interesuju priče, misli samo o uspehu Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac je maksimalno fokusiran na meč sa Fenerbahčeom i na završnicu ABA lige

  • 2
luka vildoza Foto: Telegraf.rs

Sa Zvezdom, i Luka Vildoza proživljava novi uzlet u sezoni. Iza crveno-belih je izgubljena šansa za Top 8 fazu, ali i četiri pobede u nizu, dok Argentinac polako, iz meča u meč, počinje da liči na igrača koji je po dolasku "žario i palio" nasvakoj utakmici.

Još jedan evroligaški meč ove sezone i Luka i čitava ekipa imaće priliku da pokažu da su tim kadar za mnogo veća dela nego što to tabela govori. Naredni rival, poslednji za ovu sezonu elitngo takmičenja, je Fenerbahče.

- Gledali smo neke njihove utakmice, radi se o jakom timu, igraju "smol bol", igraju to jako dobro. Odigrali su zaista odličnu utakmicu protiv Efesa tako da nas očekuje težak posao - kaže Vildoza na početku razgovora sa novinarima.

Kako komentarišeš priče o tvom odlasku iz Zvezde, da li te to muči?

- Šta?

Kako komentarišeš priče o tvom odlasku iz Zvezde - kako se osećaš povodom toga?

- Ne zanima me. Sve sam to stavi na blok. Saznao sm o tome tek kad mi je Igor rekao (PR kluba), tako da nemam šta da kažem.

Predstoji vam poslednja utakmica u Evroligi, kako ste videli ovu sezonu i sve što ste postigli?

- Mislim da smo igrali dobru sezonu imajući u vidu kako smo je počeli. Kada sam stigao ovde ekipa nije delovala dobro, igrala je loše, ali smo popravili poziciju posle niza pobeda. Izgubili smo ipak neke utakmice koje nismo smeli da izgubimo. Tako je - kako je, sada je važno da budemo spremni za ABA ligu rekao je Vildoza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA