Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vale, hvala!": FMP nastavio svoju "čistku" i raskinuli ugovor sa Litvancem

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je bio jedan od najboljih igrača u ekipi FMP-a

  • 1
Paulijus Valinskas, KK FMP Foto: MN Press

Košarkaški klub FMP nastavio je svoju "čistku" i to pred plej-of ABA lige, pošto je nakon Nikole Jankovića odlučeno da klub iz Železnika raskine ugovor i sa litvanskim igračem Paulijusom Valinskasom, objavljeno je putem društvenih glasila.

Valinskas je ove sezone bio jedan od najboljih igrača u redovima "Pantera", pošto je beležio 14,6 poena u ABA ligi uz 4,9 asistencija, ali je FMP odlučio da raskine saradnju i to pred sam početak plej-ofa ABA lige.

- Doprinos Valinskasa je nemerljiv u ostvarivanju odlčnih rezultata u sezone i nema sumnje da bi nastavio u istom ritmu da ga povreda nije odvojila od terena, ispostaviće se do kraja sezone. KK FMP se ovom prilikom zahvaljuje Valinskasu na izvanrednom i profesionalnom odnosu prema Klubu, kao i izuzetnom pristupu svakom treningu i utakmici. Želimo mu puno zdravlja i uspeha u nastavku karijera. Vale, hvala - stoji u saopštenju FMP-a.

Valinskas je do sada u karijeri nastupao za Žalgiris, Lijetkabelis i Okapi Alstar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA