≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost stala u osmini finala Evrokupa: Ulm bolji od Podgoričana, takmičenje završio i Nenad Čanak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najefikasniji u redovima Podgoričana bio je Grin sa 19 ubačenih poena

  • 2
KK Budućnost, Tre Bel Hejns Foto: KK Budućnost VOLI / Filip Roganović

Košarkaši podgoričke Budućnosti poraženi su od ekipe Ulma sa 92:83, u okviru osmine finala Evrokupa.

Tim iz crnogorske prestonice je tako završio svoju ovosezonsku evropsku avanturu, iako je posle prve četvrtine sve delovalo kao idealno po Budućnost, koja je vodila sa 30:16. Ipak, u nastavku potpuni preokret i bolja domaćeg tima, koji je slavio u sve tri preostale četvrtine, i tako došao do vredne pobede.

Najefikasniji u redovima Podgoričana bio je Grin sa 19 ubačenih poena, dok je Bel-Hejns postigao 12. Na drugoj strani, najraspoloženiji je bio bivši igrač upravo podgoričkog tima, Fedor Žugić, koji je postigao 14 poena.

Nenad Čanak Foto: MN Press

Sve bolja košarka se igra u i Parizu, a još jedna potvrda toga je i plasman istoimenog košarkaškog kluba u četvrtfinale Evrokupa.

Naime, Parižani su savladali ekipu Lijetkabelisa, koju sa klupe predvodi Nenad Čanak sa 98:97 na gostujućem terenu. Bolje je domaći tim otvorio meč i prvu četvrtinu završio sa pet poena prednosti - 24:19. U nastavku je viđena potpuna rezultatska neizvesnost, a klackalica je na kraju prevagnula u korist Parižana, koji su uspeli da dođu do velike pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Begarin sa 22 poena, a pratio ga je  Valas sa 19 ubačenih poena. Na drugoj strani, najraspoloženiji je bio Goloman sa 22 poena, a pratio ga je Moris sa 21, odnosno Kulamae sa 20 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco se zabavljao, Vildoza napravio "štetu" na satu kod koša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA