Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vidim Zvezdu na tronu ABA lige, nadao sam se da će proći u TOP 8"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pero Antić je uveren da se crno-beli izdižu

  • 11
Pero Antić Foto: Marko Jovanović

Bivši reprezentativac Severne Makedonije i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Pero Antić, izjavio je da ekipa "crveno-belih" ima kvalitet da ove sezone osvoji titule u domaćoj i regionalnoj ligi.

Antić je u beogradskom klubu igrao u dva navrata i za to vreme jednom osvojio domaće prvenstvo i kup. Trenutno je predsednik KSSM.

- Zvezda je imala šanse ove sezone, nadao sam se da će da prođe u Top 8, ali važno je da do kraja pokaže da ima karakter. Sledi Jadranska liga i domaće prvenstvo i kao i uvek, Zvezda uvek cilja na najveće trofeje. Jedan je prošao, biće sledeća sezona za to. Vidim Zvezdu na tronu. Da ne ispadne kliše, ali Zvezda ima kvalitet, Kampaco je u timu, svi znaju koliko je nedostajao. Polako se uzdižu. Pokazali su karakter da mogu da igraju i utakmice koje nisu bitne. Dobijaju i sve je to celina na čelu sa trenerom i siguran sam da će biti pozitivan ishod na kraju sezone - izjavio je Antić za TV KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SašaNS

    13. april 2023 | 14:04

    Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja recimo mislim da zvezda neće osvojiti ABA ligu. Pozdrav za sve koji vole PARTIZAN ali i za one koji vole KKCZ👍

  • Angel MKD

    13. april 2023 | 14:25

    Antic je neko koji polako ali sigurno nosi u grob kosarku u Makedoniji,mozda je bio dobar kosarkar ali covek !!!!!!Vise misli na zvezdu mesto na federaciju koju vodi i raspada se

  • bg

    13. april 2023 | 13:48

    Sta je osvojio u karijeri ovaj veliki kosarkas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA