≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobrić: "Svesni smo šta nas je koštalo plasmana u TOP 8, ova ekipa ima kvalitet za više"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveno-beli su ovim trijumfom zauzeli deseto mesto u Evroligi

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Fenerbahčea u spektakularnoj utakmici sa 91:89 posle produžetaka, u okviru 34. kola Evrolige, a utiske posle meča izneo je i jedan od najboljih pojedinaca u crveno-belom dresu, Ognjen Dobrić.

- Odigrali smo super utakmicu, Fenerbahče je izuzetno kvalitetan protivnik. Naravno, mi smo se borili za pobedu, jer niko ne igra da bi izgubio. Hteli smo da pokažemo da možemo da igramo sa svima, što smo i pokazali, i čestitam celoj našoj ekipi na ovoj evroligaškoj sezoni. Nismo imali sreće, i bili smo loši u nekim bitnim momentima, što nas je koštalo TOP 8, ali mislim da ova ekipa itekako ima kvalitet i da to pokazuje iz utakmice u utakmicu - počeo je Dobrić.

Svesni su izabranici Duška Ivanovića šta je bilo presudno za plasman u TOP 8.

- Baš taj loš period nas je koštao. Imali smo period od možda mesec, mesec i po dana gde smo izgubili nekoliko utakmica, u kojima smo vodili, pa onda pad u drugom poluvremenu, trećoj i četvrtoj četvrtini. Tu smo gubili svu prednost koju smo imali i tako gubili sve utakmice. Mislim da je to glavni razlog što nismo u TOP 8, ali iskreno mislim da imamo kvalitet.

Mnogo bolje je Zvezda delovala u poslednjih nekoliko utakmica, u odnosu na neke prethodne mečeve.

- Nismo mi mnogo toga promenili. Jednostavno, samo smo se koncentrisali malo bolje na teren. Izbacili smo te padove, okej, dešavaju se, ali ne sme to da traje po deset ili petnaest minuta. Izbacili smo te crne serije, i pokazali smo da možemo da igramo sa svima.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Telegraf Sport (@telegrafsport)

Ipak, pred crveno-belima je tek bitan period.

- Šta je, tu je. Bili smo svesni i pre ove utakmice i pre nekih utakmica da nemamo šanse, ali dobro, kao što sam rekao, ekipa ima za šta da se bori. Sledi nam najbitnije, a to je plej-of ABA lige, a posle toga i sprpska liga. Nismo tužni, dižemo se, što se i vidi kroz naše utakmice, i nadam se da ćemo biti najbolji u plej-ofu.

Odličnu partiju pružio je Dobrić protiv turskog tima.

- Osećao sam se dobro na terenu, saigrači su to videli, igrali su za men i lopta se dobro kretala, što mi i odgovara.

Po završetku meča, Dobrić i Gudurić su se ispričali.

- Nismo se videli dugo. Mi smo dobrti prijatelji već duži period i pričali smo o uobičajenim stvarima-  podvukao je Dobrić.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez navijača Fenera nakon "grmljavine" Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA