Vreme čitanja: oko 1 min.

FMP motivisan da zatvori ABA ligu pobedom: "Bitno nam je da sačuvamo domaći teren, pripremamo se za plej-of"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Stefanović i Nikola Šaranović ističu da posao neće biti lak

  • 0
Nenad Stefanović, FMP Foto: MN Press

Košarkaši FMP-a u subotu od 21.00 čas u dvorani u Železniku zatvaraju regularni deo sezone u ABA ligi. Rival timu Nenada Stefanovića biće sastav Mornara.

U prvom meču sezone, FMP je slavio u jednom od najubedljivijih susreta koje je ABA liga videla. Mornar je tada dao 102 poena, Panteri čak 113.

Trener Nenad Stefanović kaže da će duel biti nezgodan, ali da će se Panteri potruditi da odbrane svoj domaći teren.

- Očekuje nas duel sa uvek nezgodnom i napadački orijentisanom ekipom Mornara koja je odličnom igrom u prošlom kolu savladala favorita Cedevitu Olimpiju. Bez obzira na brojne promene u sastavu, Mornar je pokazao i na tom meču veliki talenat i kvalitet. Naš zadatak je prost jer želimo da odbranimo domaći teren i polako počnemo pripremu za plej-of, kao i za Superligu Srbije. Želimo pre svega da turbulentni drugi deo sezone privedemo kraju kako treba - rekao je trener FMP-a, Nenad Stefanović.

Isto mišljenje deli i prvotimac Nikola Šaranović, istakavši da je ovo poslednji meč FMP-a pred plej-of regionalnog takmičenja.

- Igramo protiv ekipe koja je veoma napadački talentovana i zato odbrambeno moramo biti od početka utakmice koncentrisani. Motivisani smo veoma jer branimo domaći teren, a ovo je poslednja utakmica u ovom delu sezone regionalnog takmičenja u našoj kući - istakao je Šaranović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dobrić zaokružio sezonu u Evroligi i pobedu nad Fenerbahčeom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA