Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari luduju za košarkašima: "Sačekuše" za Nanelija i Lesora, Francuza "spopali" dok je vozio roditelje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakva euforija dugo nije bila prisutna među crno-belim navijačkim svetom

  • 3

Svaka pobeda košarkaša Partizana sa sobom nosi i nove prizore velike navijačke euforije koja iz Arene, polako ali sigurno, redovno počela da se preliva i van hale, o čemu svedoče i snimci koje je zabeležila kamera Telegrafa.

Navijači Partizana zaustavili su kola kojima je upravljao centar ekipe Matijas Lesor, sa kojim su bili i njegovi roditelji.

Francuz nije imao kud, morao je da stane, i želeo je to, jer kako ignorisati verne fanove koji su silno želeli samo jedno - da pozdrave i fotografišu se sa svojim idolom.

Lesorovi roditelji su možda dosad samo čuli o neverovatnoj energiji koja prožima svaki meč Partizana, čuli su i o popularnosti koju uživa njihov sin, ali su tek sada, na licu mesta, mogli da se uvere kako to sve izgleda i koliko je jak osećaj na relaciji navijači-igrači Partizana.

Za razliku od Lesora, koji je, delom i zbog roditelja, uspeo da brzinski izbegne veću gužvu, i ode pre ostalih, Naneli to ovog puta nije mogao da izvede. Junak utakmice je od navijača ispred hale tretiran kao prva zvezda tima.

Skoro deset minuta Naneli je mirno stajao i izlazio u susret željama navijača, bilo da je reč o autogramu, "selfiju", ćaskanju... Trojkom koja je donela pobedu protiv Panatinaikosa, Džejms se kod partizanovaca definitivno uspeo još više na lestvici omiljenih igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssss

    15. april 2023 | 01:13

    Koliko lozenja,neverujem.sad ispadate od reala i zvezda uzima titula i onda ide pirltanje STO SMO SE LOZILI TOLIKO kad opet nema nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA