Vreme čitanja: oko 2 min.

"Platio bih da igram za Partizan, neće biti teško zadržati igrače": Siniša Kovačević oduševljen atmosferom

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je istakao i da zbog svega viđenog, crno belima ne bi trebalo da bude teško da zadrže čitav tim i sledeće sezone

  • 41
Siniša Kovačević Foto: BC Partizan TV

Utakmice Partizana protiv Panatinaikosa, poslednja u Evroligi, osim 20.000 navijača, privukla je i veliki broj poznatih i uticajnih ljudi iz širokog opusa delatnosti. Jedan od njih bio je i poznati profesor i srpski dramaturg Siniša Kovačević.

Siniša Kovačević je kao i ostatak publike mogao da vidi odličnu igru Partizana i veliki preokret posle zaostatka od 18 poena tokom druge deonice. Naredna stanica crno-belih jeste i TOP 8 faza, gde će oni igrati protiv Reala iz Madrida, za šta Kovačević kaže da je dovoljna jedna pobeda kako bi se došlo do fajnal fora.

-Prvo moram da kažem, nema velikih bivših ljubavi. Mogu da kažem da mi je žao što sam sticajem okolnosti zbog posla i drugih obaveza, jedan značajn period u praćenju aktivnom Partizana propustio. Ja sam onaj partizanovac sa dna kace, vi verovatno nemate pojma ko je Pjerluiđi Marcurati, ko je Fasulas, ko je Velov, ko su ti igrači koji su nekad igrali protiv Partizana. Ja pamtim jednog Partizanovog centra koji nije mogao da zakuca, zvao se Mihajlo Farčić. Naravno, trebalo je strpljenja kao i u svakom poslu, bez obzira što je u početku ove sezone ličilo da će bit ovako kako je sad, mislim da je sezona fantastična što se tiče Evrolige, a još nije kraj. Ima još da se igra i dovoljna je jedna velika pobeda nad velikim protivnikom i eto nas na fajnal foru.

Pored toga, Siniša Kovačević je prokomentarisao i čitav tim Partizana, kao i atmosferu, zbog koje bi, kako on kaže, "platio da igra u timu".

- Ova atmosfera je fantastična, ovo je nešto, ja sam putovao, gledao sam raznih utakmica u raznim sportovima širom sveta, nešto ovako se ne može doživeti. Napisao sam na Tviteru, kad sad nisam umro, živeću 100 godina. Ja da sam nešto malo mlađi, ja bih plaćao da igram za Partizan. Verovatno upravi Partizana neće biti teško da obnovi ugovore svojim igračima koji treba da odu, jer igrati u ovakvoj atmosferi, to je kao pevati u Milanskoj skali ili pevati balet u Boljšoj teatru.

(Telegraf.rs)

Video: Dante Egzum poručuje pred mečeve protiv Reala u plej-ofu: Bitno je da ne poletimo previsoko

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    15. april 2023 | 13:32

    Od 7 komentara, svih 7 od privatnog kluba iz Zeleznika. Razboleli ste se svi do jednog. Sta ti je mrznja i pakost...

  • Pp

    15. april 2023 | 13:24

    Sad mi je potpuno jasno zašto je tako antisrpski izdajnički nastrojen, neotesan i pun mržnje...

  • Partizane plati me....

    15. april 2023 | 13:08

    A kako sad voliš glavnog finansijera AV?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA