Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlade Divac gledao derbi Kalifornije: U društvu legendi video prvu plej-of pobedu Kingsa posle 17 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treba istaći da je Sakramento tako došao do prve pobede u plej-ofu još od sezone 2005/06, kada je u plej-ofu igrao protiv San Antonio Sparsa

  • 4
Kris Veber na oproštaju Vlada Divca Foto: MN Press

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su Golden Stejt Voriorse sa 126:123, u okviru prve utakmice plej-ofa NBA lige.

Fenomenalnu utakmicu pružili su Kingsi, a raspucani De Aron Foks predvodio je Sakramento sa čak 38 ubačenih poena, a raspoložen je bio i Malik Monk, koji je dodao 32 poena. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Stef Kari sa 30 poena, ali ni to nije bilo dovoljno da Voriorsi dođu do plena u prvoj utakmici plej-ofa.

Treba istaći da je Sakramento tako došao do prve pobede u plej-ofu još od sezone 2005/06, kada je u plej-ofu igrao protiv San Antonio Sparsa.

Ipak, imali su Kingsi, malo je reći, fenomenalnu podršku na tribinama. Podršku "ljubičastima" pružio je i legendarni košarkaš Vlade Divac, koji je u društvu Bobija Džeksona i Džejsona Vilijamsa uživao u spektakularnoj utakmici.

Osim njih, na tribinama je bilo pregršt poznatih imena, poput proslavljenog repera, Fifti Senta, kao i legenda San Francisko Džajantsa, Beri Bonds.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    16. april 2023 | 13:48

    Da nije njega bilo Kingsi bi ranije videli playoff seriju, čovek je trejdovao Kazinsa i tako upropastio klub, uništio sve što se moglo uništiti.

  • Косингас

    16. april 2023 | 16:40

    Дивац велики кошаркашки зналац. Није хтео да узме Дончића у Кингсе, јер се као играч посвађао са његовим оцем. И тако Дончић оде у Далас и постане институција, а овај што је играо за Партизан и Звезду добије отказ.

  • Iggy

    16. april 2023 | 20:44

    Grobar Sakrementa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA