Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuča na Jokićevom meču: Nikola sa klupe gledao haos, Anderson ponovo napravio skandal

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudije su imale pune ruke posla, iako je rezultat bio ubedljivo u korist Nagetsa

  • 0
Tuča, Denver Nagets Foto: The Athletic / Twitter / Printscreen

Tenzije i nervoza na startu plej-of serije između Denvera i Minesote su bili i više nego prisutni, iako je Jokićev tim demolirao Timbervulvse i stigao do prednosti - 109:80.

Naime, na kraju treće četvrtine, kada je meč već bio rešen, a Nikola uveliko na klupi za rezerve, došlo je do sukoba između Kristijana Brauna i Kajla Andersona.

Igrač Denvera je faulirao Andersona, a onda je došlo do koškanja. Čak je na trenutak sevnuo i lakat, ali su Džef Grin i dobri Džamal Marej bili tu da uskoče i spreče dalju eksalaciju incidenta.

Sudije su otišle da gledaju snimak i utvrdile da je Anderson taj koji je kriv za čitavu zbrku, pa je dobio nesportski faul.

A tek da podsetimo da je Anderson pre samo nekoliko dana uspeo da se potuče sa saigračem, Rudijem Goberom, i tako izazove prvoklasan skandal u NBA ligi. Tada je navodno i rekao Francuzu da je "k**ka", a ovaj je poludeo i ošamario ga.

Tada se iznervirao i Džejden Mekdenijels, koji je razdvajao dvojicu, a pri izlasku sa terena je slomio šaku zbog jakog udarca u zid tunela. On zbog toga neće igrati u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Video: Pokuševski i Oklahoma na korak od meča sa Jokićem: Ovim košem je Oklahoma prelomila meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA