Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je tajanstvena plavuša u odajama Denvera?

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je lepša polovina suvlasnika Minesote

  • 0

Košarkaški Denvera, u noći između srede i četvrtka, igraju svoj drugi meč četvrtfinalne serije Zapadne konferencije NBA lige protiv Minesote, a veliku pažnju privukli su "nepozvani gosti" u njihovom trening centru dan ranije!

Naime, novinarka koja prati Nagetse, Keti Vings, podelila je u utorak na svom Tviter nalogu zanimljivu fotografiju na kojoj je bio Aleks Rodrigez - čovek koji je suvlasnik Timbervulvsa.

Navijačima Denvera nije bilo pravo kada su ga videli u prostorijama kluba i svoje nezadovoljstvo su podelili na društvenim mrežama, mada je bilo i onih koji su se zapitali ko je atraktivna plavuša pored njega.

U pitanju je Džaklin Kordeiro, fitnes instruktorka koja je sa Rodrigezom u vezi od oktobra 2022. godine. Ima 43 godine, dvoje dece i, pored fitnesa, bavi se pisanjem.

Kada je u pitanju sam Rodrigez, on je čuveni bejzbol igrač koji je bio u vezi sa Kameron Dijaz i veren sa Dženifer Lopez. Međutim, prekinuli su zaruke u aprilu 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Video: "Oči na leđima": Mislili su da je Jokić u bezizlaznoj situaciji, ali on je izveo novu svoju magiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA