≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mijailović o EL: "Real jedini ima više trofeja od Željka, ekipe iz Top 12 napravile ogroman uspeh"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-bele očekuje žestoka borba sa Realom

  • 4
Košarka Evroliga Partizan Barsa Barselona Željko Obradović Foto: Mileta Mirčetić

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je ovog jutra gost jutarneg programa RTS-a i tom prilikom govorio je o velikom uspehu i plasmanu crno-belih u Top 8 fazu Evrolige.

Voditeljka je pitala Mijailovića i za raspoloženje koje vlada u klubu pred bitne mečeve.

- Nema euforije u klubu. Imamo sutra važan meč u Podgorici i pripremamo se za Madrid. Nas su do sada, samo putovanje, hoteli i čarteri koštali oko milion i po evra. Nemamo kada da se radujemo. Očekujem da se borimo, da damo maksimum protiv Reala. Biće teško. Madrid je jedina ekipa koja ima više trofeja Evrolige od Željka Obradovića. Real ima 10, Željko ima 9, imaju i lični motiv da sačuvaju to prvo mesto. Mi smo Partizan i obećavam da ćemo se boriti.

- Ove sezone nije bilo garantovano ni da sa 18 pobeda idete u Top 8. Sada, pored ove konkurencije u Evroligi, Olimpija iz Milana, Efes, nisu u Top 8. Ekipe koje su ušle u Top 12 su napravile uspeh. Možemo da se nosimo sa Realom. Mislim da možemo dobiti jednu utakmicu u Madridu, a onda se pitamo mi i naši navijači, ne pita se Španija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorila 🦍

    20. april 2023 | 13:50

    Ma sta pisete o tom Zelimiru Obradovicu, ko je on? Pisite o Dusku Ivanovicu osvojio je kup koraća, moze i neki tekst o pudlama. 😂😂😂😂😂

  • Stefan

    20. april 2023 | 13:29

    Zbog cega jednu da pobedimo u Madridu? Gazimo to kao plitak potok, metla ce da radi, da imamo vise vremena da se spremimo za Kaunas

  • Zoran

    20. april 2023 | 12:45

    Nije isto,kao klub jeste ali nije isti trener.Ovde je u pitanju trener sa razlicitikm klubovima ,znaci kao trener ima vise titula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA