≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najveći provokator NBA lige posle frke sa zvezdom Lejkersa: "Ne zanima me Lebron, star je"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dilon Bruks neće stati, provocira na terenu, provocira i van terena, biće vatre u nastavku serije Memfisa i Lejekrsa

  • 1
dilon bruks Foto: Tanjug/Ap

Uzburkala se već na startu serija Memfisa i Lejkersa i deluje da ćemo do kraja, koliko god bude bilo mečeva u opticaju, gledati pravi rat nerava dva tima, a posebno je "zapaljivo" na relaciji pojedinih igrača. Jer, kada na jednoj strani imate Dilona Bruksa kao alfa antagonistu, konflikt sa najbitnijom igračem druge strane - je zagarantovan.

Bruks je sad tu da odradi prljav posao protiv Lejkersa, a na "nišanu" mu je - zna se - Lebron Džejms. Njihov duel protekle noći je ono o čemu se priča osim o pobedi Memfisa, u žiži je medija i navijača, jer se nije završio na terenu. Nastavak je usledio sa izjavama momka koji u najmanju ruku nije omiljena figura kod ostatka lige.

Lebron je navodno Bruksa nazvao "glupanom", tako barem tvrdi Bruks, posle četvrte lične za igrača Memfisa u trećoj četvrtini. Novinari su želeli da čuju Bruksov ugao te situacije i dobili su, pa, očekivan odgovor:

- Ne zanima me - on je star. Znate šta mislim - bez zadrške je ispalio momak čija je defanzivna energija ono što ga čini jednim od glavnih aduta Grizlija u ekipi.

Čekao je, kaže, reakciju Lebrona kojeg je čuvao i nervirao čitavu utakmicu. To je njegov "modus operandi" bilo kad i protiv bilo koga. Specijalitet kuće mu je nerviranje glavnih igrača protivnika.

- Čekao sam to, očekivao sam, doduše, da to uradi u četvrtoj ili petoj utakmici. Hteo je da kaže nešto kad sam dobio četvrti faul. Trebalo je to da kaže ranije. Ali čačkao sam ga. Ne poštujem nikog sve dok ne ubaci 40 poena pored mene - poručio je ovaj pomalo ekscentrični momak čiji način oblačenja, stav, ali igre na terenu, malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Pogledajte i kako Bruks pokušava da isprovocira Lebrona, to je samo jedna takva situacija sa meča koji je odigran prethodne noći.

Naredni meč serije, psole dva u Tenesiju, igra se u Los Aneđelsu. Trenutni rezultat je 1:1.

(Telegraf.rs)

Video: Srbin pao na parket pa pobesneo na sudije posle nedosuđenog faula: Gober udario Jokića u lice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. april 2023 | 19:29

    Ono kad retardirani mediokritet pokušava da bude primećen preko nekog kome ne može ni cipele da čisti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA