Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je zbog ovoga Zvezda kivna na sudije ABA lige: Kevin Panter gazio liniju, ali pre ili posle faula?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su zapretili istupanjem iz lige, a, evo i šta pokazuju slike

  • 39
Kevin Panter, Bel Hejns Printskrin: Arena sport

Košarkaši Partizana su u veoma uzbudljivoj utakmici u Morači bili bolji od Budućnosti sa 83:82, čime su uspeli da završe sezonu na prvom mestu ABA lige i tako obezbede prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Meč ova dva tima je bio prepun preokreta i pravog takmičarskog naboja, a sve je odlučeno na samom kraju utakmice.

Erik Grin je u redovima Budućnosti pogodio trojku uz faul na dve sekunde do kraja, čime je izjednačio rezultat, ali se potom desila jedna nesmotrenost njegovog saigrača, Tremela Bejn-Hejnsa, koji je načinio faul na Kevinu Panter.

Kapiten Partizana, jedan od najboljih šutera u svojoj ekipi, pogodio je jedno do dva bacanja i tako je doneo pobedu svojoj ekipi. Ipak, nedugo posle meča se oglasila i Crvena zvezda saopštenjem u kom preti istupanjem iz lige.

Na društvenim mrežama se takođe pojavila i slika na kojoj se vidi da Kevin Panter gazi liniju od auta, i to po prijemu lopte, a s obzirom na to da je igra iz polja napada, to ne bi smeo da uradi.

Ono što je još sigurno jeste da je Panter sigurno prvo primio loptu, jer da nije, dobio bi nesportski faul. Sudije su proveravale snimak i dosudile običan, ali se čini kao da je ovaj detalj promakao.

Kasnije se na društvenim mrežama pojavio i još jedan snimak, na kom se vidi kako je do kontakta došlo i pre nego što će Panter stati na liniju, pa se tako i vidi da sudije nisu pogrešile.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić zatresao mrežu, pa zaplesao "Makarenu" nasred terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    22. april 2023 | 10:56

    Faul je bio ranije, možda i pre nego što je Panter primio loptu. Po pravilima to je nesportska lična greška. Vratite navodni prekršaj Papapetrua. Pa njega faulira Jagodić Kuridža, pa šta je svirano Ledeju kao nesportska. I šta sad, niko nije rekao ni reč. To je manir gospodskog kluba, a ovi što spremaju sačekušu u KSL, dočekaće. I još nešto, ja sam uplatio 3.000 ajmo svi za spas jer će nas zgaziti kao FK.

  • Dzoni-1970-

    22. april 2023 | 12:16

    Koga zabole sta pricaju navijaci FMP i vlasnik njihovog malog kluba, ali realno?

  • ja sam ja

    22. april 2023 | 11:55

    Pokazite nepostojece faulove ledeja i papapetrue cime su sudije vratile buducnost u igru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA