Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u SAD: Sestra NBA zvezde osuđena na doživotnu kaznu zatvora, zverski ubila i opljačkala staricu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kimeša Vilijams je sestra jednog od najboljih košarkaša, Kavaja Lenarda

  • 0
Kavai Lenard Foto: Tanjug/AP

Neverovatne vesti stižu ove večeri iz Sjedinjenih Američkih Država. Kimeša Vilijams, sestra jednog od najboljih košarkaša NBA lige, Kavaja Lenarda, osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva starice (84) u kupatilu kazina u Kaliforniji 2019. godine.

Ona je zajedno sa saučesnicom, Kendas Taunsel bila optužena da je ubila Afaf Asad tako što joj je slomila lobanju i ukrala njenu torbicu. Asad je preminula par dana posle napada. U momentu kada je opljačkana i ubijena, imala je kod sebe između 800 i 1.200 dolara.

Vilijams i Taunsel su posle višegodišnjeg sudskog postupka konačno osuđene za ubistvo prvog stepena i pljačku i zlostavljanje starije osobe. Rođak Kavaija Lenarda je potvrdio da je Kimeša sestra poznatog igrača.

Klipersi trenutno nastupaju u plej-ofu NBA lige, ali Lenadrda nema na terenu zbog povrede. Interesantno je da Kavai ima četiri sestre, a njegov otac je ubijen u januaru 2008. godine u Komptonu u Los Anđelesu u svojoj autoperionici.

Interesantno je da je Kavai te sezone zaradio čak 39.300.000 miliona dolara, a da je 2021. godine potpisao ugovor sa Klipersima vredan 176 miliona dolara, što će reći da je novac zbog kojeg njegova sestra ide na doživotnu robiju on mogao da zaradi za oko sat vremena.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari zaustavili Lesorov auto i opkolili ga: Francuzovi roditelji u kolima posmatraju u čudu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA