≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razjareni Lebron "ulovio" Grizlije: Lejkersi demolirali Memfis i poveli sa 2:1 u seriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Lebron Džejms Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su poveli 2:1 u seriji protiv Memfis Grizlisa pošto su u trećem meču slavili 111:101. 

Meč je praktično rešen već u prvoj četvrtini pošto je raspoloženi Džejms potpuno dominirao i brzo doneo prednost svom timu koju su Lejkersi sačuvali do kraja meča. Koliko su Lejkersi bili dominantni na startu meča vidi se i po tome što su gosti ubacili svega 9 poena u prvoj četvrtini, dok su popularni Jezeraši "sasuli" 35 koševa.

Memfisu nije pomogla ni nešto bolja druga četvrtina u kojoj su nadoknadili 10 poena jer su Lejkersi rutinski odigrali i održavali vođstvo za pobedu i 2:1 u seriji.

Trebalo bi napuomenuti i to da je i ovoga puta došlo do žestokog duela Lebrona Džejmsa i Dilona Bruksa, pošto je Bruks udario jednog od najboljih košarkaša današnjice u međunožje što su sudije odmah primetile i kaznile ga izbacivanjem sa terena.

Lebron je ubacio 25 poena uz devet skokova i pet asistencija. Bila je ovo utakmica Entonija Dejvisa koji je razgrtao sve oko sebe i na kraju ubacio 31 poen uz 17 skokova. Sa druge strrane, potpuno je dominirao Dža Morant sa 45 poena.

U drugom odigranom meču, košarkaši Majamija savladali su Milvoki rezultatom 121:99 i tako poveli sa 2:1 u seriji prve runde plej-ofa.

Pobednički tim je predvodio Džimi Batler sa 30 poena, pet skokova i četiri asistencije za 28 minuta na parketu. Pratio ga je Dankan Robinson sa 20, Kajl Lauri je dodao 15, a po 12 poena i 11 skokova su imali Kejleb Martin i Bem Adebajo.

Milvoki je i na ovom meču bio be Janisa Adetokumba kojeg muče leđa. U njegovom odsustvu se istakao Kris Midlton sa 23 poena, šest asistencija i pet skokova. Džru Holidej je dodao 19 poena i pet skokova, a Grejson Alen je dodao 14 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA