Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško Ivanović: "Kada nosiš dres Zvezde, pritisak je uvek tu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih nada se pobedi u Ljubljani

  • 3
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Printskrin: Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će "crveno-beli" ići na pobedu protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani u regionalnoj ABA ligi.

Crvena zvezda će sutra od 18 sati gostovati u Ljubljani u zaostalom meču trećeg kola ABA lige, koji je prvobitno odložen na zahtev ljubljanskog tima.

Crveno-beli" na ovom meču neće moći da računaju na argentinske košarkaše Luku Vildozu i Fakunda Kampacu, koji su nakon prvobitno zakazane utakmice stigli u klub pa nemaju prvo da igraju u zaostalom susretu.

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosiš dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu. Uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda, i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević izjavio je da očekuje da njegov tim odigra dobar meč u Ljubljani.

- Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej-ofa kome se sada okrećemo ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani i dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak, a to je plej-of i završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda i Luku, ali i dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu - rekao je Lazarević.

Crvena zvezda je druga na tabeli sa 22 pobede i tri poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 17/8.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda proslavila titulu na meču sa TSC

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA