Vreme čitanja: oko 1 min.

Golden Stejt jedva preživeo poslednji minut: Sakramento promašio šut za pobedu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kari je umalo bio tragičar

  • 4
Golden Stejt, Sakramento Kings Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Golden Stejta uspeli su da izjednače na 2:2 u seriji, pošto su u četvrtoj utakmici na svom terenu u San Francisku slavili sa 126:125.

Izuzetno dramatičan meč viđen je u San Francisku, gde je sve rešeno u poslednjem minutu utakmice. Golden Stejt je imao +10 na startu četvrte deonice, a u jednom momentu gotovo dobijen meč, a onda je Kari napravio amatersku grešku, pozvao je tajmaut kada njegov tim više nije imao tajmauta i dobio tehniččku.

Time je vratio Sakramento u život, koji je posle trojke Foksa došao na poen razlike. Kari je zatim promašio flouter, ali i Sakramento uz zvuk sirene nije dao trojku preko Barnsa, pa je serija izjednačena.

Briljirali su Stef Kari i Klej Tompson, kao u najboljim danima. Kari je postigao 32 poena, a Klej Tompson 26, čime su uspeli da nadoknade sjajnu partiju Dierona Foksa, koji je ponovo bio sjajan sa 38 poena.

Serija se sada vraća u Sakramento.

Košarkaši Njujorka pobedili su ranije na svom terenu ekipu Klivlenda rezultatom 102:93 u četvrtom meču prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige i poveli su sa 3:1 u seriji.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džajlen Branson sa 29 poena, dok je Ri-Džej Baret dodao 26. U poraženoj ekipi najbolji je bio Darijus Garland sa 23 poena i 10 asistencija.

Naredni meč biće odigran za četiri dana u Klivlendu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    24. april 2023 | 06:55

    Ispade na kraju da je Divac bio pametan, što nije uzeo Dončića kada je stvarao novi tim Sakramenta.

  • warriors

    24. april 2023 | 01:40

    sacramento queens nemaju šanse

  • 49ers

    24. april 2023 | 00:46

    kakavi bre sakramento queens

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA