≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović i Atlanta na korak od ispadanja iz plej-ofa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brejk Bostona za vođstvo od 3:1 u seriji

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Atlante nalaze se na korak od ispadanja iz plej-ofa Istočne Konferencije NBA lige, pošto su u noći između nedelje i ponedeljka poraženi od Bostona rezultatom 129:121.

Hoksi su rivalu dozvolili brejk i Boston je stigao do 3:1 u seriji koja se sada ponovo seli u njihovu dvoranu, a praktično sve je rešeno kada su Seltiksi otišli na +10 sredinom poslednje deonice (108:98).

Sve je navodilo na trijumf Bostona, jer je Atlanta poslednji put na ovom meču vodila rezultatom 3:2. Imali su raspoloženog Trea Janga koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 35 poena i 15 asistencija.

Međutim, falili su poeni sa klupe gde je u neku ruku podbacio i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović. Za nepunih 20 minuta imao je učinak od osam poena i dva skoka. Okongvu je dodao šest, a Sadik Bej pet poena.

Deandre Hanter je ubacio 27 poena, Dedžuonte Marej je imao 23 i devet skokova, dok su isti falili Klintu Kapeli koji je neočekivano ostao na jednocifrenom broju uhvaćenih loptu (10 poena, sedam skokova).

Što se tiče Bostona, udarne igle bili su Džejson Tejtum i Džejlin Braun. Obojica su ubacili po 31 poen. Pratili su ih Markus Smart sa 19 i Derik Vajt sa 18 poena. Brogdon je ubacio 14, dok je Robert Vilijams Treći meč završio sa 13 poena i 15 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA