Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zabrinut sam, ali imamo vremena da se spremimo...": Duško Ivanović je ovu stvar zamerio igračima u Ljubljani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih je imao reči hvale, ali je nešto i zamerio svojim pulenima

  • 3
Duško Ivanović Foto: Youtube / Printscreen

Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Cedevita Olimpiju u zaostaloj utakmici 3. kola ABA lige sa 84:70, čime su zatvorili regularni deo ovog takmičenja uz trijumf, što je i dobra uvertira pred plejof.

Zvezda je prikazala jednu zaista dobru utakmicu u Ljubljani, krenuli su poprilično ofanzivno, šuterski raspoloženo, upisali su 14 vezanih poena na samom startu meča, a potom su "smanjili" gas.

Posle meča, trener Zvezde, Duško Ivanović, istakao je da ova utakmica iako nije imala rezultatski značaj, imala je neku dozu značenja za obe ekipe.

- Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i za nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše igre, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu, ali dobro, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa

Takođe, trener Crvene zvezde je napravio i upoređivanje ABA lige sa Endesom u kojoj je radio pre dolaska u Beograd.

- Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom - rekao je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Ivanović o početku KLS: Ja sam ovde novi, ali filozofija Zvezde je da uvek ide na pobedu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA