Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za trenersku vrtešku u Evroligi: Pablo Laso neće u Tursku, spreman je na put u Nemačku!

Vreme čitanja: oko 1 min.

On bi trebalo da zameni Ergina Atamana

  • 1
Pablo Laso Foto: MN Press

Leto u Evroligi će biti poprilično burno što se tiče trenera, te će čitavu Evropu zadesiti prava trenerska vrteška. Kako prenosi "Jurohups", Pablo Laso će zameniti Andreu Trinkijerija u Bajernu, Italijan će potom najverovatnije otići u Virtus, dok će Efes pronaći novo imena.

Sve je krenulo otkako je Ergin Ataman dogovorio prelazak u Panatinaikos, to je ostavilo upražnjeno mesto na klupi Efesa, a Laso se dugo pominjao kao novi trener ove ekipe. Međutim, negde je zapelo sa pregovorima, pa će Španac verovatno put Nemačke.

Laso inače nije vodio ni jedan klub od juna 2022. godine kada je ulogu glavnog trenera Reala prepustio pomoćniku Ćusu Mateu zbog zdravstvenih problema nakon srčanog udara. Rukovodstvo Bajerna nije zadovoljno rezultatima tima na evropskoj sceni, pa će zbog toga na klupi Trinkijerija zameniti Španac.

Kako se takođe može čuti, najveće šanse da zameni Atamana u Efesu ima Ćavi Paskval, trenutni trener Zenita iz Sankt Peterburga.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVNO: Trinkijeri o Zvezdi, Kampacu i "polivanju" u Kupu: "Baš me briga..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorila 🦍

    27. april 2023 | 01:12

    Ne znaju sta ce od muke svi poceli da beze od Želimira... strah...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA