≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal posle meča Denvera: Promašio šut za produžetak, sad mu preti zatvor zbog divljanja u dvorani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Edvardsu je teško pao promašaj

  • 0
Entoni Edvards Printskrin: Twitter/@AhnFireDigital

Košarkaš Minesote Entoni Edvards mogao bi da "zaradi" 18 meseci zatvora zbog incidenta koji je izazvao nakon poraza njegovog tima od Denvera!

Edvards je bio taj koji je uzeo poslednji šut Vukova, pri rezultatu 112:109 za Nagetse, ali nije uspeo da ga pogodi. Besan zbog toga, divljao je po izlasku sa terena.

Policija Denvera navodi da je Edvards po izlasku iz dvorane podigao stolicu i bacio, te je tom prilikom udario čuvara u leđa i još jednog radnika. Oba zaposlena su, tvrdi "Yahu Sport", povređena i od njih je zatraženo da podnesu optužnicu protiv igrača Minesote.

Nedugo zatim pojavili su se i video snimci Edvardsovog divljanja, a policija je navodno brzo reagovala i zaustavila autobus Vukova kako bi uručili optužnicu košarkašku.

S obzirom na to da je u pitanju optužba za napad trećeg stepena, ona u Koloradu nosi kaznu do 18 meseci zatvora i onu novčanu od 1.000 dolara.

Timbervulvsi su se, takođe, brzo oglasili saopštenjem:

- Svesni smo navodnog incidenta u vezi sa Entonijem Edvardsom nakon pete utakmice u Denveru i u procesu smo prikupljanja više informacija. To je naš jedini komentar.

(Telegraf.rs)

Video: Grin se ne sklanja Bruksu sa puta, umalo izbila tuča: Kao dva jarca na mostu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA