≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrogol opet dokazao koliko voli Partizan: Reprezentativac Srbije donirao pozamašnu svotu i oduševio Grobare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je tu i mnogih drugih poznatih imena, pogotovo iz sveta sporta, a između ostalih tu su i Aleksandar Saša Pavlović, Duško Pijetlović, Filip Foilipović, Aleksej Pokuševski, kao i mnogi drugi

  • 13
Aleksandar Mitrović Foto: Twitter / Printscreen / Euroleague

Nastavljena je akcija "Jedan Partizan imamo", u kojoj se, na inicijativu navijača crno-belih krikuplja novac kako bi klub isplatio poreska dugovanja.

Mnoga poznata imena podržala su ovu donatorsku akciju, a posebnu pažnju na sebe skrenuo je i napadač Fulama i nekadašnji golgeter Partizana, Aleksandar Mitrović. Naime, popularni Mitrogol je "pogurao" akciju sa 662.155 dinara, što je oko 5.000 britanskih funti.

Bilo je tu i mnogih drugih poznatih imena, pogotovo iz sveta sporta, a između ostalih tu su i Aleksandar Saša Pavlović, Duško Pijetlović, Filip Foilipović, Aleksej Pokuševski, kao i mnogi drugi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @pbg.news

Ipak, na spisku je i još mnogo poznatih imena, ali i onih anonimnih donacija, a najveća je trenutno "teška" čak 12 miliona dinara, ali nije poznato ko je ovaj navijač "široke ruke".

Podsetimo, mnogi uplatioci su želeli da ostaneu anonimni, te je vrlo moguće da se i među tim uplatama krije još neko poznato ime.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović napustio poslednji trening reprezentacije Srbije pred Katar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA