≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radončić za Telegraf pred meč Partizana u Madridu: "Real više brinu dueli u Beogradu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan je iznenadio igrom Kraljeviće u Madridu

  • 1
Dino Radončič Foto: MN Press

Košarkaši Partizana upisali su veliki trijumf ovog utorka u Madridu, pa će tako imati priliku da eventualnom pobedom u drugom meču na gostovanju završe dobar deo posla pred treći meč u Beogradu.

Svesni su toga i u Madridu, što najbolje potvrđuje i razgovor sa bivšim košarkašem Kraljevića Dinom Radončićem,  koji je trenutno u Saragosi, a koji je odlično upućen u dešavanja u timu Čusa Matea.

U razgovoru za Telegraf, Radončić ističe da je očekivao neizvesnu seriju.

-Iskreno da kažem, jesam očekivao. Na kraju krajeva, Partizan ima jednu preozbiljnu ekipu i, na kraju krajeva, najboljeg trenera Evrope. Ako je neka utakmica bila odlična za brejk, onda je to bila ta prva. Pogotovo, Real cele godine povodom trenera i dovođenjem novih igrača je nestabilan. Mislim da će druga utakmica biti mnogo teža, a nadam se da će biti prelepa serija u kojoj će bolji pobediti, a mislim da obe ekipe mogu da prođu.

Radončić pojašnjava šta je Realu potrebno kako bi izjednačio u seriji sa Partizanom.

- Ako se stariji igrači i pobednički karakter prebaci na novije igrače i ako isprave greške iz prve utakmice, mogu da dođu do izjednačenja. Mislim da su napravili dosta grešaka koje je Partizan pametno iskoristio i učinio da serija bude izjednačenija. Mislim da Real mnogo više brine o dve utakmice u Beogradu nego šta će da uradi u sledećoj, tako da jedva čekam da to počne.

Za kraj, Radončić opisuje i atmosferu na mečevima u Španiji, a koja je drugačija u odnosu na druge terene, posebno u Srbiji.

- To je jedna totalno drugačija atomosfera nego što je u Beogradu, Turskoj ili Grčkoj. Totalno drugačije pokazuju tu strast prema Real Madridu koja više dolazi od fudbala. Ako mene pitaš, ja bih više voleo da igram u onoj atmosferi koja se pravi kod nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El Cid

    27. april 2023 | 17:57

    Ćus nije Čus španci ništa ne izgovaraju sa na slovo č već sa ć

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA