Vreme čitanja: oko 1 min.

Sale Đorđević o žrebu i grupi sa Srbijom: "Čast je da vodim Kinu protiv svoje zemlje, biće emocija i ponosa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši selektor Orlova je istakao da očekuje i veoma zanimljivu utakmicu

  • 1
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: Marko Jovanović

Srbija je saznala svoje rivale na Mundobasketu koji se održava ove godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Našoj reprezentaciji će se među prvim preprekama pronaći i selekcija Kine, koju sa klupe predvodi Saša Đođević.

Legenda srpske košarke, ujedno i bivši selektor Srbije, nedavno je zaseo na klupu ove selekcije, a naravno, nada se najboljim rezultatima. Pored Srbije i Kine, tu su još i Portoriko i Južni Sudan, dok će se najverovatnije borba voditi za to drugo mesto između Kine i Portorika.

Sale Đorđević je za "Sport klub" i izneo prve impresije povodom žreba, gde je rekao da je čast što će trenirati Kinu protiv Srbije.

- Za mene je velika čast da vodim reprezentaciju Kine protiv svoje zemlje na SP. Lično, biće to utakmica sigurno puna emocija i velikog ponosa, a sa druge strane, Srbija je jedan od pretendenata na medalju, veliki favorit u našoj grupi. Što se tiče preostala dva protivnika, nezgodni, atletski spremne ekipe. Portoriko sa velikim iskustvom na ovakvim takmičenjima. Južni Sudan toga nema, ali ima izuzetnu selekciju sa kojom je uspeo da se izbori za ovo takmičenje. To su prve impresije

(Telegraf.rs)

Video: Kako je Saša Đorđević doveo Rebraču u Partizan i „doživljaj“ Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA