Vreme čitanja: oko 1 min.

CSKA više nije strah i trepet u Rusiji, Davidovac i Milutinov ostali bez finala VTB lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo ko je očekivao ovakav rezultat

  • 1
Dejan Davidovac Foto: Marko Jovanović

Ekipa CSKA iz Moskve je pretrpela ogorman debakl u VTB ligi, gde je poražena od Lokomotive Kuban u petoj utakmici serije sa 103:100 posle produžetka, pa su "Armejci" tako ostali bez prilike da se bore za ovaj trofej.

Ove ekipe su pružile navijačima mečeve u NBA stilu, neretko su viđani i produžeci, a skoro niko nije verovao da ekipi CSKA neko i može da se suprostavi u domaćem šampionatu. Ipak, ekipa za koju nastupaju Nikola Milutinov i Dejan Davidovac nije mogla da izađe na kraj s Lokomotivom.

Lokomotiva je bolje otvorila sedmu utakmicu, ali je u drugoj deonici poklekla i dopustila je ogromnu prednost timu iz Moskve. Pred poslednjih 10 minuta su Moskovljani imali i osam poena prednosti, ali je to nekako nadoknađeno i otišlo se u produžetke.

Tim iz Kubana je tamo bio dosta bolji, postigli su čak 18 poena, naspram 15 primljenih, što je bilo dovoljno za finale. Od srpskih košarkaša, Ivan Paunić nije upisao minute u ekipi Lokomotive, dok su kod Moskovljana Milutinov i Davidovac imali zapažene uloge - Davidovac je postigao sedam poena, dok je Milutinov bio dvocifren sa 11. Odličan je bio i Dalas Mur, bivši košarkaš Partizana je postigao 17 poena u porazu svog CSKA.

Još ne znaju ko će ih dočekati u finalu, pošto i Uniks i Zenit očekuje sedma utakmica.

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac rešetao koš sve dok Jokić nije zategao odbranu na njemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA