≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Palim telefon, gori, stiže poruka od učiteljice...": Košarkaški agent preživeo dramu tokom masakra u školi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov sin ide u školu u kojoj se dogodila tragedija

  • 0
Bogdan Tanjević, Ivan Ašanin Foto: Twitter / IvanAšanin

Košarkaški agent Ivan Ašanin podelio je svoju strašnu ispovest povodom masakra koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je 13-godišnji dečak K.K. ubio osmoro đaka i pripadnika obezbeđenja.

Pomenuti Ašanin se oglasio na društvenim mrežama i otkrio dramu kroz koju je prolazio s obzirom na to da njegov sin ide u pomenutu školu.

Kako sam kaže, za njega je učiteljica apsolutni heroj.

- Klinac mi ide u Ribnikar. Palim telefon, gori. Krećem ka školi, stiže poruka od učiteljice da je izvela decu u park kod Manježa. Stižem u park, dečaci igraju fudbal. Pravim se kao da je sve normalno, dok mi želudac igra. Učiteljica zadržala prisebnost i rekla im da je vežba u pitanju - napisao je Ašanin na Tviteru i dodao:

- Učiteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoći i policije. Deca i roditelji okolo plaču. Ne mogu da vam opišem osećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada neće dogoditi. Tek sada, kada je klinac kući, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA