≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slukas trojkom uz zvuk sirene utišao Istanbul: Gudurić je mogao da bude junak, ali ipak slavi Olimpijakos!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko je postigao vodeći koš za Fener na 3,9 sekundi do kraja, ali je Kostas presudio

  • 0
Košarka Evroliga Fajnal for Efes Olimpijakos Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Apsolutno ludilo u trećoj utakmici Top 8 faze u Istanbulu između Fenerbahčea i Olimpijakosa. Sve je bilo spremno za veliku feštu domaćih navijača i vođstvo u plej-of seriji, ali se onda desio njihov bivši igrač - Kostas Slukas, koji je postigao trojku za pobedu uz zvuk sirene - 71:72.

Samo 3,9 sekundi imao je Olimpijakos da izorganizuje svoj poslednji napad i to nakon što je Marko Gudurić postigao veoma težak koš preko ruke posle ukradene lopte od Saše Vezenkova. Delovalo je da Fener ima pobedu u svojim rukama, ali...

Desio se pomenuti napad. Fener je veoma dobro branio Slukasa, imao je košarkaš Olimpijakosa nekoliko šaka ispred sebe, ali je i pored toga uspeo da pogodi od tablu za muk i nevericu u Istanbulu.

Odmah posle koša, on je otrčao sa saigračima u svlačionicu, kako se ne bi desili neki veći incidenti.

Grčki košarkaš je bio najefikasniji igrač meča, pošto je dao čak 25 poena uz četiri skoka i šest asistencija. Saša Vezenkov je dodao 17 poena u pobedi Olimpijakosa.

Sa druge strane, dominirao je još jedan naturalizovani grčki igrač, Tajler Dorsi sa 21 poenom, dok je Tonje Džekiri ubacio 15 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić o masakru u školi: "I ja sam otac dvoje dece..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA