Vreme čitanja: oko 1 min.

Potencijalni problem za Srbiju i selektora Pešića? Lučić završio sezonu, mora na operaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne baš dobre vesti iz Nemačke

  • 1
Srbija - Grčka, Košarka Foto: Nikola Tomić

Srbija na predstojeći Mundobasket ide sa najvećim mogućim ambicijama, Orlovi ciljaju zlato, a imaju i legitiman razlog da se tome nadaju. Ipak, najnovija vest koja je stigla iz Nemačke nije baš optimistična, pošto će kapiten naše repreznetacije Vladimir Lučić morati na operaciju.

Kapiten reprezentacije i Bajerna iz Minhena je doživeo povredu šake još pre tri nedelje, verovalo se da će uspeti da se oporavi prirodnim putem, ali nažalost, to se nije desilo.

Povreda je ipak ozbiljnije prirode i košarkaš će morati na operaciju, zbog koje će gotovo sigurno propustiti sezonu, a ostaje pitanje - koliko će još trajati oporavak. Do Mundobasketa je ostalo malo više od tri meseca, te zbog toga i postoji bojazan da bi mogao da izostane sa spiska.

Lučić je ove sezone imao prosek od 8,8 poena u Evroligi i 2,6 skoka, dok je na prethodnom Evrobasketu beležio 7,2 poena po meču i dva skoka.

(Telegraf.rs)

Video: Lučić o reprezentaciji Srbije, plasmanu na Mundobasket i šta mu je rekao Jokić posle Grčke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    5. maj 2023 | 17:54

    Ma kakav problem to je cak i dobro posto veze nema trenutno!!!da mu se zahvalimo sve sto je uradio za reprezentaciju pa da ga nasledi neko mladji i vredniji dresa reprezntacije!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA