Vreme čitanja: oko 1 min.

Budućnost čeka Zvezdu, ništa od majstorice: Mega vodila sa +19, pa izgubila od Podgoričana u Mitrovici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu imali snage momci Marka Baraća

  • 0
KK Mega, Marko Jagodić Kuridža Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović - KK Mega

Košarkaši Mege nisu uspeli da izbore majstoricu protiv Budućnosti u četvrtfinalu ABA lige, pošto su u Sremskoj Mitrovici posle velikog pada u drugom poluvremenu ipak poraženi i u drugoj utakmici - 80:82.

Prosto je neverovatno kako je tekao rezultat ovog meča, pošto se činilo u jednom momentu da će izabranici Marka Baraća pregaziti Budućnosti, jer su vodili i sa 19 poena razlike. Ipak, drugom poluvremenu je do izražaja došlo iskustvo gostiju.

Već do kraja treće deonice je ta ogromna razlika anulirana, a Budućnost je sjajno otvorila i poslednju četvrtinu, povela i tu razliku nije ispuštala do kraja. Luka Cerovina je postigao trojku za minus od jednog poena na sekund do kraja, ali generalno gledano drama nije postojala.

Budućnost, dakle, sada čeka pobednika serije između Zvezde i Zadra, a crveno-beli imaju prednost od 1:0 i sve mogu da završe sutra u Dalmaciji.

Na ovom susretu, najbolji u pobedničkom timu bio je Alfa Kaba sa 16 poena i devet skokova, dok je Erik Grin ubacio 14 poena. U timu Mege istakao se Ahmed Rori sa 22 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Imamo šansu da pobedimo u Madridu, a imali i smo i bolju statistiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA