Vreme čitanja: oko 1 min.

"Krećemo kao da je 0:0, imaju najkorisnijeg igrača lige": Ivanović maksimalno oprezan pred put u Zadar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duško tvrdi da posao neće biti nimalo lagan

  • 0
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde vraćaju se obavezama posle malo duže pauze, pošto u ponedeljak od 17.00 časova gostuju Zadru u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović istakao je da se ništa nije promenilo u odnosu na prvi meč i da će njegov tim pokušati da večeras završi svoj posao.

- Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na prethodnu utakmicu, pa i najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nema pritisak, ima najkorisnijeg igrača lige (Luka Božić) i igra pred svojom publikom - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović uoči druge utakmice četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv Zadra.

Zvezda vodi 1:0 u seriji, a drugi meč igra se sutra od 17 sati.

- Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji - izjavio je Ivanović za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić istakao je da ekipa dobro poznaje rivala.

- To je tim koji je odigrao dobru sezonu, koji nas je pobedio u Beogradu, koji će igrati pred svojim navijačima i koji će potpuno opušteno ući u ovu utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut, i momka koji je zasluženo MVP lige. Idemo na pobedu i želimo da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom - poručio je Lazić.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA